Thursday, November 20, 2014

Obuka za vocare, proizvodjace povrca u plasteniku i povrca na otvorenom





Poljoprivredna škola – Ogledni centar za obrazovanje odraslih u proizvodnji i preradi hrane, Banjaluka


Ogledni centar za obrazovanje odraslih u proizvodnji i preradi hrane – Poljoprivredna škola Banjaluka jeste mjesto gdje su dobrodošli svi koji vide budućnost u stjecanju vještina u području poljoprivrede i voćarstva.
U saradnji sa Poljoprivrednim institutom i Agronomskim fakultetom, Poljoprivredna škola Banjaluka pokrenula je inicijativu za uspostavu Poljoprivrednog obrazovnog centra za odrasle. Centar će preuzeti ulogu organizacije obuke odraslih, koja će se provoditi na vlastitim poljoprivrednim površinama i novim plastenicima postavljenim u svrhu obuke. Svi polaznici će imati priliku da se sami okušaju i praktično prođu kroz kompletnu obuku. Kroz ovo partnerstvo, centar će osigurati materijalne i ljudske resurse za cjelogodišnje funkcionisanje centra...
Edukativni Centar očekuje verifikaciju NPP za obuku kandidata od strane Agencije za obrazovanje odraslih, čime bi omogućili svima koji se odluče da se obučavaju u ovom području certifikate koji su ulaznica za mnoge buduće prilike zapošljavanja.
Obuke će voditi stručnjaci u ovom području sa višegodišnjim iskustvom. Voditelji obuka su: Zorica Vuković dipl. ing. agronomije, Bogdana Knežević dipl. ing. agronomije. Menadžeri: Bojan Bakal ing. prehrambene tehnologije (ujedno se bavi i privatnim sektorom, posjeduje vlastite pekare) i Aleksandar Micic prof. fizičkog vaspitanja i sporta (govori engleski i njemački jezik).
Obuke u našem Centru su vremenski prilagođene svima, te nude kvalitetnu obuku o kojoj možete dobiti sve informacije ukoliko nas kontaktirate.

Mozete se prijaviti do kraja novembra 2014.god.
na broj telefona 051 305 490

No comments:

Post a Comment